,,RADOST EVROPE“ - 48. susret prijateljstva

Објављено среда, 11 октобар 2017 Аутор Srebrenka Trajković

radost evrope

Već drugu godinu za redom početkom oktobra, u okviru 48. Međunarodnog susreta dece Evrope ,,Radost Evrope“ koja je ove godine nosila slogan ,,Svako dete ima krila“, učenici naše škole su u svojim porodicama ugostili svoje vršnjake iz Dečjeg kulturnog centra Peking.

Realizovane su brojne aktivnosti u okviru organizacije Dečjeg kulturnog centra Beograd: Karneval u centru grada, Susreti prijateljstava, poseta Zoološkom vrtu, zabavni program na Adi Ciganliji, Gala koncert u Sava Centru i velika zajednička žurka programski su segmenti Manifestacije koji su deci pružili pregršt mogućnosti za zabavu i druženje
Učenici, roditelji, direktor i učitelji, koordinatori RE, Srebrenka Trajković i Jasmina Vulović, su organizovali i priredili priredbu dobrodošlice gostima iz Kine, održanu u Svečanoj sali škole.

Ovo je bilo bogato iskustvo za naše domaćine, jer su se upoznavali sa kulturom, običajima, muzikom i plesom svojih vršnjaka iz daleke Kine. Sa osmehom i po nekom suzom na licu ispratili smo goste uz želju za novim druženjem.

 


Created with Flickrset for Joomla.