Katalog udžbenika 2016-2019.

Prijava za upis u prvi razred 2018/19.

PRIJAVITE DETE

 

Rapored kontrolnih i pismenih

test1

Vršnjački tim (I-IV)

OBUKA NASTAVNIKA PRVOG RAZREDA U BARILIJU

Objavljeno ponedeljak, 23 april 2018
Autor Stanka Žica

20180422 091256

OBUKA NASTAVNIKA ZA REALIZACIJU NASTAVE ORIJENTISANE KA ISHODIMA UČENJA

Za vikend 21-22. aprila 2018. u našoj školi održana je obuka za nastavnike prvog razreda. Uz sjajne voditeljke Ljerku Đorđević,pedagoškog savetnika MPNTR i Olgu Mirtrović, nastavnicu razredne nastave iz OŠ „Vladislav Ribnikar“ , grupa od 32 visoko motivisana učesnika iz škola „Dr. Arčibald Rajs“, „Ivan Milutinović“, „Kraljica Marija“, „Braća Stamenković“ i „Milena Pavlović Barili“ uspešno su savladali program dvodnevne obuke.

Opširnije: OBUKA NASTAVNIKA PRVOG RAZREDA U BARILIJU

,,DJEČJE CARSTVO''- takmičenje mladih pesnika

Objavljeno ponedeljak, 23 april 2018
Autor Jasmina Vulović

decije carstvo 1MEĐUNARODNO FESTIVALSKO TAKMIČENjE MLADIH PESNIKA OSNOVNIH ŠKOLA

BANjA LUKA; 19 - 20. 04. 2018.
Učenica 2-3, Sofija Damjanović je u pratnji mentora, svoje učiteljice Jasmine Vulović i majke Aleksandre Damjanović učestvovala na finalnom takmičenju osamdeset pesnika osnovnih škola Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Takmičenjem u Beogradu osvojila je 1. mesto beogradskih škola i plasman za Međunarodno finalno takmičenje održano u Banja Luci 20. 04. 2018. godine u Gradskom pozorištu ,,Jazavac''. Izvođenjem autorske pesme ,,Neću više da čekam'' dobila je srebrnu medalju i nagradu pesničkog žirija za osvojeno 2. mesto ovog velikog dečijeg festivala.

Opširnije: ,,DJEČJE CARSTVO''- takmičenje mladih pesnika

,,MALI POBEDNIK''- 6. FESTIVAL POEZIJE BEOGRADSKIH OSNOVACA

Objavljeno petak, 30 mart 2018
Autor Jasmina Vulović

mali pobednik 1KULT ART - RAKOVICA; 29.03. 2018.
Učenica II/3, Sofija Damjanović je autorskom pesmom: ,,Neću više da čekam'', u kategoriji mladih pesnika, ušla u finale takmičenja. Finalno takmičenje je održano u Opštini Rakovica, pod pokroviteljstvom i u organizaciji Kult Art-a, gde su se predstavili svojim pesmama i takmičili svi finalisti beogradskih osnovnih škola. Naša učenica je, uz podršku mame, bake i svojih drugara iz odeljenja Nikole i Milice, osvojila prestižno 1. mesto ovog festivala, dobila medalju i diplomu, ali i nagradno putovanje - učešće na Festivalu u Banja Luci, krajem aprila meseca.

Opširnije: ,,MALI POBEDNIK''- 6. FESTIVAL POEZIJE BEOGRADSKIH OSNOVACA

OBAVEŠTENJE o upisu prvaka u šk. 2018/19.g.

Objavljeno ponedeljak, 26 mart 2018
Autor Ranka Tanasić Barlov

prvaci barili

Poštovani roditelji,
Obaveštavamo Vas da će se evidentiranje dece za upis u prvi razred za školsku 2018/2019. godinu obaviti u periodu od 02.04.2018. do 31.05.2018. godine.
Evidentiranje se vrši u sekretarijatu škole svakog radnog dana od 10 do 14 časova, a sredom od 14 do 17 časova, gde se i zakazuje testiranje u terminu koji Vam odgovara.
Od 02.do 05. aprila 2018. godine upis prvaka vrši se od 09.00 do 13.00 časova.

Zvaničnu odluku direktorke možete preuzeti prateći ovaj LINK.

Opširnije: OBAVEŠTENJE o upisu prvaka u šk. 2018/19.g.

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Objavljeno ponedeljak, 08 januar 2018
Autor Zorana Trbović

vt invaliditet znakdan invaliditeta

U celom svetu 3. novembar je posvećen osobama sa invaliditetom. Učenici mlađih razreda su crtežima prikazali da zajedno možemo da prevaziđemo prepreke koje sprečavaju puno učešće dece sa smetnjama u razvoju i invaliditetom.

Nastava fizičkog

Objavljeno sreda, 22 novembar 2017
Autor Slađana Anđelković

Organizacija fizičkog vaspitanja u ambijentu školskog dvorišta sa dunavskim pogledom, našim vežbama, daju posebnost. Svakog petka, mama Jelena, po vokaciji fizioterapeut, gostuje na času fiskulture i radimo vežbe za jačanje kičmenog stuba. Pogledajte i video snimak.

 

Redovni školski dani

Objavljeno sreda, 15 novembar 2017
Autor Slađana Anđelković

skolski daniKoliko uživamo u svim oblicima nastave možete videti na sledećim fotografijama. Redovna nastava, sa svim elementima savremene tehnologije, promene ambijenta, različitost obrazovnih oblika i sredstava, nam omogućava da do znanja dolazimo na način koji nas raduje i ispunjava. Časovi dopunske nastave, slobodnih aktivnosti i odeljenske zajednice, doprinose ispunjavanju svih obrazovno - vaspitnih standarda i omogućavaju stalno napredovanje i dogovore o  mogućim aktivnostima.

Opširnije: Redovni školski dani

Učenička predstava Sedam prutova

Objavljeno ponedeljak, 06 novembar 2017
Autor Slađana Anđelković

I mi glumci umemo biti. Ovog puta, dramatizacija teksta "Sedam prutova". Roditelji su nam pomogli u izradi drvenih, kartonskih i krpenih "glumaca", a pomoću male čarolije starog čaršava i prevrnutih klupa, dobili smo malo lutkarsko pozorište. Snimci govori više od reči. Tekstove su osmislili sami učesnici.

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje