Katalog udžbenika 2016-2019.

KATALOG 

 

 

 

Rapored kontrolnih i pismenih

test1

Vršnjački tim (I-IV)

Promociji igre "Jadžent"

Objavljeno sreda, 15 maj 2019
Autor Marina Ćilerdžić

jadzentVršnjački tim naše škole, kao i učenici 4 i 5 razreda,prisustvovali su promociji igre "Jadžent", koja promoviše rodnu ravnopravnost. Gosti naše škole, bila su tri učenika osnovne škole iz Temerina sa svojim nastavnikom fizičkog, koji je idejni tvorac igre "Jadžent". U veoma prijateljskoj atmosferi, učenici su savladali osnovna pravila pomenute sportske igre i u velikom broju učestvovali u njoj. Tokom aktivnosti, deca su se upoznala sa glavnim ciljem ove igre, a to je poštovanje rodne ravnopravnosti.

Opširnije: Promociji igre "Jadžent"

Poseta specijalnoj školi Miloje P.

Objavljeno utorak, 20 novembar 2018
Autor Marina Cilerdžić

specijalna škola posetaUčenici naše škole, u pratnji nastavnica fizičkog vaspitanja, posetili su drugare iz specijalne škole Miloje Pavlović na Banovom brdu. Deca su učestvovala u sportskim aktivnostima, pružajući maksimalnu podršku učenicima specijalne škole. Deca su pokazala veliku empatiju prema učenicima njihove škole i sa velikom radošću očekuju njihov dolazak, koji je planiran na proleće.

Opširnije: Poseta specijalnoj školi Miloje P.

Dan tolerancije

Objavljeno petak, 16 novembar 2018
Autor Marina Cilerdžić

dan tolerancijeNaša škola, kao i svake godine do sada obeležava Dan tolerancije. Vršnjački tim u saradnji sa đačkim parlamentom, okupio je svoje predstavnike, koji su udruženim snagama i novim idejama napravili pano,na temu tolerancije. Još jednom smo se podsetili kako negovati vršnjačke odnose i pozitivnu klimu u školi.

Opširnije: Dan tolerancije

DAN DEVOJČICA I REALNI SUSRETI UČENIKA SEDMOG RAZREDA 2018.

Objavljeno ponedeljak, 30 april 2018
Autor Stanka Žica

dan devojcicaud poslovnih zena27. aprila 2018. godine u okviru manifestacije „Dan devojčica“ učenice sedmog razreda naše škole su sa pedagogom Stankom Žica, posetile „Slovo“ - kuću kreativnog dizajna sa proizvodnim i savetodavnim uslugama u Bulevaru Vojvode Mišića 17/b. To je jedna od najstarijih i najvećih pečatoreznica u regionu. Na tržištu ih izdvaja visok kvalitet usluga i tradicija duga 180 godina. Poseduju ISO 9001:2008 i primenjuju međunarodne standarde vezane za delatnost proizvodnje.

Udruženje poslovnih žena Srbije podržava unapređenje ravnopravnosti muškaraca i žena i okviru svoje misije ... poboljšanje institucionalnog i društvenog okvira za razvoj preduzetništva u Srbiji sa posebnim akcentom na unapređivanje položaja žena i njihove uloge u ekonomskom razvoju.

Opširnije: DAN DEVOJČICA I REALNI SUSRETI UČENIKA SEDMOG RAZREDA 2018.

RADIONICE KARIJERNE PODRŠKE 2018.

Objavljeno sreda, 04 april 2018
Autor Donka Pavić i Marijana Radulović

Prof orjenU saradnji sa pedagoško-psihološkom službom naše škole i udruženja ALTERO,  u okviru projekta: “SA PROBLEMIMA NA TI ” koji se bavi pružanjem besplatne psihološke i karijerne podrške mladima (14-19 godina) u Beogradu, u našoj školi su  22. i 26. marta 2018. održane radionice za grupu od 22 ucenika osmog razreda koji su se odlucili na ovakav vid podrške.

Projekat realizuje udruženje ALTERO – Asocijacija za licni trening, edukaciju, razvoj i osnaživanje, u okviru programa “Živi svoju ideju” SBB Fondacije.

Opširnije: RADIONICE KARIJERNE PODRŠKE 2018.

ŠKOLSKA SMOTRA RECITATORA – stariji razredi

Objavljeno petak, 02 mart 2018
Autor Ivana Ivošević

recitatoriDana 1. marta 2018. u biblioteci naše škole održana je školska smotra recitatora starijih razreda. Učenici su se dobro pripremili i izražajno recitovali najlepše pesme srpske i svetske književnosti, što je doprinelo svečanoj i prijatnoj atmosferi takmičenja. Trema ih nije omela da svi zvuče odlično zbog čega je žiri pre svega uživao, ali i teško doneo odluku o najboljim recitatorima. Nakon dužeg razgovora i analize nastupa žiri je proglasio najbolje i uručio im diplome.

Opširnije: ŠKOLSKA SMOTRA RECITATORA – stariji razredi

Obeležavanje Međunarodnog dana maternjeg jezika - starijih razreda

Objavljeno utorak, 27 februar 2018
Autor PD-SU

dan mat jez

U organizaciji bibliotekara naše škole Mile Marković i Irene Stanković, u biblioteci je podržana  akcija: "Čitaj glasno", u cilju podsticanja čitanja kao i negovanja maternjeg jezika. U akciji su učestvovali učenici V3, VI3 i VI4 sa nastavnicama srpskog jezika Ivanom Ivošević i Bojanom Urošević.​

Opširnije: Obeležavanje Međunarodnog dana maternjeg jezika - starijih razreda

Opštinsko takmičenje u odbojci za devojčice

Objavljeno utorak, 14 novembar 2017
Autor PD-SU

 

Na današnjem takmičenju u odbojci (devojčice 7. i 8. razreda), ekipa naših devojčica se snažno borila i plasirala u polufinale, gde je igrala sa ekipom devojčica iz OŠ „Filip Višnjić“. U pomenutoj utakmici su gošće imale više sreće i tako odnele pobedu. Naša ekipa devojčica je zauzela visoko četvrto mesto od ukupno 16 ekipa i tako još jednom dokazala kvalitet sporta i timskog duha u našoj sredini. Prvo mesto na današnjem takmičenju, osvojila je ekipa devojčica iz OŠ „Jovan Ristić“.


Created with Flickrset for Joomla.

 

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje