RASPORED EMITOVANJA OBRAZOVNIH SADRŽAJA ZA VREME VANREDNOG STANJA

MPN

Vršnjački tim (I-IV)

Beodragons - veslanje na Adi

Objavljeno sreda, 30 oktobar 2019
Autor Marina Cilerdžić

IMG f1577682b80180517dc4d07dd6659207 VUčenici 5. i 6. razreda su posetili veslački klub "Beodragons" i zajedno sa svojim nastavnicima fizičkog vaspitanja, u zmajevom čamcu, zaveslali Adom Ciganlijom. Ovo nezaboravno iskustvo su ponovili i iskoristili lep vikend oktobra. Kroz nastavu OFE, učenici imaju priliku da se oprobaju i u fantastičnoj atmosferi Dragon boat veslanja.

Opširnije: Beodragons - veslanje na Adi

FUDBALSKI TURNIR

Objavljeno ponedeljak, 17 jun 2019
Autor Marina Cilerdžić

fudbal

Poslednje nedelje ove školske godine, naša škola je bila domaćin sportskog turnira u fudbalu i ugostila je učenike specijalne škole Miloje Pavlović sa Banovog brda. Deca su uživala u sportskom druženju i pružala podršku drugarima, koji su posetili našu školu.

Opširnije: FUDBALSKI TURNIR

Promociji igre "Jadžent"

Objavljeno sreda, 15 maj 2019
Autor Marina Ćilerdžić

jadzentVršnjački tim naše škole, kao i učenici 4 i 5 razreda,prisustvovali su promociji igre "Jadžent", koja promoviše rodnu ravnopravnost. Gosti naše škole, bila su tri učenika osnovne škole iz Temerina sa svojim nastavnikom fizičkog, koji je idejni tvorac igre "Jadžent". U veoma prijateljskoj atmosferi, učenici su savladali osnovna pravila pomenute sportske igre i u velikom broju učestvovali u njoj. Tokom aktivnosti, deca su se upoznala sa glavnim ciljem ove igre, a to je poštovanje rodne ravnopravnosti.

Opširnije: Promociji igre "Jadžent"

Poseta specijalnoj školi Miloje P.

Objavljeno utorak, 20 novembar 2018
Autor Marina Cilerdžić

specijalna škola posetaUčenici naše škole, u pratnji nastavnica fizičkog vaspitanja, posetili su drugare iz specijalne škole Miloje Pavlović na Banovom brdu. Deca su učestvovala u sportskim aktivnostima, pružajući maksimalnu podršku učenicima specijalne škole. Deca su pokazala veliku empatiju prema učenicima njihove škole i sa velikom radošću očekuju njihov dolazak, koji je planiran na proleće.

Opširnije: Poseta specijalnoj školi Miloje P.

Dan tolerancije

Objavljeno petak, 16 novembar 2018
Autor Marina Cilerdžić

dan tolerancijeNaša škola, kao i svake godine do sada obeležava Dan tolerancije. Vršnjački tim u saradnji sa đačkim parlamentom, okupio je svoje predstavnike, koji su udruženim snagama i novim idejama napravili pano,na temu tolerancije. Još jednom smo se podsetili kako negovati vršnjačke odnose i pozitivnu klimu u školi.

Opširnije: Dan tolerancije

DAN DEVOJČICA I REALNI SUSRETI UČENIKA SEDMOG RAZREDA 2018.

Objavljeno ponedeljak, 30 april 2018
Autor Stanka Žica

dan devojcicaud poslovnih zena27. aprila 2018. godine u okviru manifestacije „Dan devojčica“ učenice sedmog razreda naše škole su sa pedagogom Stankom Žica, posetile „Slovo“ - kuću kreativnog dizajna sa proizvodnim i savetodavnim uslugama u Bulevaru Vojvode Mišića 17/b. To je jedna od najstarijih i najvećih pečatoreznica u regionu. Na tržištu ih izdvaja visok kvalitet usluga i tradicija duga 180 godina. Poseduju ISO 9001:2008 i primenjuju međunarodne standarde vezane za delatnost proizvodnje.

Udruženje poslovnih žena Srbije podržava unapređenje ravnopravnosti muškaraca i žena i okviru svoje misije ... poboljšanje institucionalnog i društvenog okvira za razvoj preduzetništva u Srbiji sa posebnim akcentom na unapređivanje položaja žena i njihove uloge u ekonomskom razvoju.

Opširnije: DAN DEVOJČICA I REALNI SUSRETI UČENIKA SEDMOG RAZREDA 2018.

RADIONICE KARIJERNE PODRŠKE 2018.

Objavljeno sreda, 04 april 2018
Autor Donka Pavić i Marijana Radulović

Prof orjenU saradnji sa pedagoško-psihološkom službom naše škole i udruženja ALTERO,  u okviru projekta: “SA PROBLEMIMA NA TI ” koji se bavi pružanjem besplatne psihološke i karijerne podrške mladima (14-19 godina) u Beogradu, u našoj školi su  22. i 26. marta 2018. održane radionice za grupu od 22 ucenika osmog razreda koji su se odlucili na ovakav vid podrške.

Projekat realizuje udruženje ALTERO – Asocijacija za licni trening, edukaciju, razvoj i osnaživanje, u okviru programa “Živi svoju ideju” SBB Fondacije.

Opširnije: RADIONICE KARIJERNE PODRŠKE 2018.

ŠKOLSKA SMOTRA RECITATORA – stariji razredi

Objavljeno petak, 02 mart 2018
Autor Ivana Ivošević

recitatoriDana 1. marta 2018. u biblioteci naše škole održana je školska smotra recitatora starijih razreda. Učenici su se dobro pripremili i izražajno recitovali najlepše pesme srpske i svetske književnosti, što je doprinelo svečanoj i prijatnoj atmosferi takmičenja. Trema ih nije omela da svi zvuče odlično zbog čega je žiri pre svega uživao, ali i teško doneo odluku o najboljim recitatorima. Nakon dužeg razgovora i analize nastupa žiri je proglasio najbolje i uručio im diplome.

Opširnije: ŠKOLSKA SMOTRA RECITATORA – stariji razredi

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje