Katalog udžbenika 2016-2019.

KATALOG 

 

 

 

Rapored kontrolnih i pismenih

test1

Vršnjački tim (I-IV)

Dan škole 2017/2018.

Objavljeno petak, 17 novembar 2017
Autor PD-SU

PDA 2391Ove godine s ponosom i osmehom proslavili smo šesti Dan škole. Mlada škola sa nastavnicima i osobljem mladalačkog duha i svojim veselim učenicima ugostila je roditelje, đake i saradnike. Direktorka Olivera Korošec je uvodnim i prigodnim govorom najavila proslavu i pozdravila mnogobrojne goste, ukratko nas podsećajući na život i rad čuvene slikarke i pesnikinje Milene Pavlović Barili.


Created with Flickrset for Joomla.

Opširnije: Dan škole 2017/2018.

Promocija talenata "Pokaži šta znaš"

Objavljeno petak, 29 april 2016
Autor PD-SU

talentiPriredba „Pokaži šta umeš“ osmišljena je kao jedan od načina promocije učeničkog stvaralaštva koja pruža priliku talentovanim i nadarenim učenicima da se istaknu.
organizaciji priredbe sa istim ciljem i predanošću učestvovali su članovi Učeničkog parlamenta, učenici škole, školski psiholog, pedagog i nastavnici. Priredba je održana 22.04.2016.g. u svečanoj sali škole.
Ovaj događaj je, takođe, i jedinstvena prilika da se predstavi rad Učeničkog parlamenta i da se budući parlamentarci upoznaju sa njegovom ulogom u školskom životu.
Talentovani učenici predstavili su nam se glumom, muzikom, pesmom, plesom, a bili smo u prilici da vidimo i neobične talente.
Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali pozivu da učestvuju u ovoj manifestaciji i pružili nam priliku da uživamo u njihovim veštinama i talentima. Hvala i porodicama, zaposlenima u školi i drugarima koju su svojim prisustvom pružili podršku.

Opširnije: Promocija talenata "Pokaži šta znaš"

Izgled škole

Škola
glavni ulaz
Škola
južna strana
Škola
sporedni ulaz
Škola
tartan staza za trčanje